Ohita ja siirry sisältöön

Ilmainen toimitus yli 80 euron tilauksiin

Toimitus & Palautukset

Toimitusehdot

Kaikki verkkokaupan tuotteet voidaan toimittaa Suomen sisällä. Jos tarvitset toimituksen muualle kuin Suomeen, ota yhteyttä, niin laskemme toimituskulut.

Suomen sisällä toimitus on ilmaista tilauksille, joiden arvo ylittää 80€ ja jotka voidaan toimittaa normaalikokoisessa pakkauksessa. Jos tilattujen tuotteiden määrä on huomattavan suuri ja vaatii erikoispakkausta, pidätämme oikeuden veloittaa toimituksesta. Tällaisessa tapauksessa olemme sinuun yhteydessä ennen toimitusta.

Roots Living ei vastaa toimituksen aikaan hävinneestä tai rikkoutuneesta
tuotteesta, mutta pyrimme valitsemaan parhaan palveluntarjoajan kaikille
toimituksille. Emme ole vastuussa toimitusviivästyksistä, jotka johtuvat
meistä riippumattomista syistä.

Tavoitteemme on lähettää tilatut varastotuotteet viiden (5) työpäivän sisällä tilauksen vastaanotosta. Erikoismittaisten mattojen toimitusaika on noin 15 viikkoa tilauksesta.

Palautus

Siinä harmillisessa tapauksessa, jossa tilattu varastotuote ei vastaa odotuksiasi, voit palauttaa sen 14 päivän sisällä vastaanotosta, kunhan tuote on käyttämätön
ja alkuperäisessä pakkauksessaan. Pakkaa tuote huolellisesti ja vie se postiin, maksa postikulut ja lähetä se toimistollemme Helsinkiin. Huomaa, ettei Roots Living ole vastuussa palautuksen yhteydessä vahingoittuneesta tai kadonneesta tuotteesta.

Palautusosoite on:

Roots Living / Basico International Oy
Kiviaidankatu 2 B, 3. kerros 00210 Helsinki

Puh. +358 40 7258113

Me hyvitämme maksusi tarkistettuamme tuotteen kunnon ja toivomme, että sinulla on parempi onni tuotteidemme kohdalla ensi kerralla!

Huomioithan että erikoismittaisilla matoilla ei ole palautusoikeutta.