Tarinamme

 


Pohjana suomalaiset arvot ja intialainen käsityö

 

Roots Living on suomalainen sisustuskonsepti, joka tarjoaa ekologisesti ja vastuullisesti valmistettuja tuotteita luonnonmateriaaleista. Sisustamme tämän päivän koteja, jotka tuottavat kauneutta ja hyvinvointia asukkailleen. Luonnonmateriaaleista valmistetut ajattomat tuotteet ja pohjoismainen värimaailma luovat yhtä aikaa rauhoittavia ja virkistäviä kokonaisuuksia.
Roots Living luo tunnelman, jossa on hyvä elää.

 


Toimintamme perusta

Arvoilla johdettu sisustuskonsepti

 

Ajatus kauniista designista, puhtaista luonnonmateriaaleista ja vastuullisesta hyvän tekemisestä ohjasivat alun perin toimintaamme, kun etsimme ja löysimme matonvalmistukseen yhteistyökumppanin Intiasta. Yhdessä suomalaisten suunnittelijoiden kanssa kokosimme Roots Rugs -mattomalliston, joka vastaa skandinaavisten asiakkaiden toiveita. Käsin valmistettujen, luonnonmateriaaleista koostuvan Roots Rugs -mattojen mallisto tarjoaa sekä vakiokokoisia että erikoismittaisia mattoja puhtaissa, luonnosta kumpuavissa väreissä.

Arvojemme mukaisesti eettisyys, ekologisuus ja valmistuksen läpinäkyvyys ovat lähtökohta kaikessa toiminnassamme. Mattojen koko valmistusprosessi perustuu käsityöhön ja kaikki sen osat ovat läpinäkyviä ja valvottuja. Käytämme mattojen ja tekstiilien valmistuksessa puhtaita luonnonmateriaaleja, värjäyksessä käytetyt väriaineet ovat myrkyttömiä ja valmistuksen ekologiset menetelmät suunnitellaan yhdessä tekijöiden kanssa.


Mallistomme

 

Yhdessä suomalaisten suunnittelijoiden kanssa Roots-mallisto päivitettiin vastaamaan entistä paremmin skandinaavisten asiakkaiden toiveita. Käsin valmistettujen, luonnonmateriaaleista koostuvan Roots Rugs -mattojen mallisto tarjoaa vakiokokoisia mattoja puhtaissa, luonnosta kumpuavissa väreissä. Tailored Uplan -mallisto tarjoaa asiakaskohtaisesti räätälöityjä mattoja, jolloin valittavissa on laaja valikoima värejä ja kokoja tarkkaan sovitettuihin kohteisiin.