Inspiraatio

Tältä sivulta löydät inspiroivia sisustuskuvia ja näet kuinka Roots-mattoja, päiväpeitteitä ja torkkupeittoja on käytetty erilaisissa sisustuksissa.

Makuuhuone

Valitse pehmeä matto sängyn alle. On ihana nousta sängystä, kun jalkojen alla on lämmin ja pehmeä matto. Suurikokoinen matto myös parantaa tilan akustiikkaa, jäsentää tilaa ja asettaa kalusteet omille paikoilleen. Viimeistele makuuhuone Roots-päiväpeitteellä ja Roots-torkkupeitolla.

 

Olohuone

Maton värillä ja kuvioinnilla olohuoneen sisustukseen saa tuotua mielenkiintoa ja kontrastia. Kuviollinen matto tasapainottaa yksiväristä sohvaa, tai muuten selkeälinjaista sisustusta ja tuo tilaan mielenkiintoa. Yksivärinen matto puolestaan toimii upeana taustana huonekaluille, joita haluat korostaa ja tuoda esiin. Vaaleaa lattiaa vasten tummemmat sävyt näyttäytyvät upeana ja toisinpäin. Maton koko kannattaa suhteuttaa niin että se rajaa kokonaan toiminnallisen tilan. Olohuoneessa se tarkoittaa sitä, että matto ulottuu suurien huonekalujen alle joko kokonaan tai osittain. Tämä saa tilan tuntumaan suuremmalta ja rauhallisemmalta.

 

Ruokailutila

Avoimessa tilassa pöydän alle sijoitettu suurikokoinen matto erottaa ruokailutilan muusta keittiöstä ja asettaa kalusteet paikoilleen. Valitse matto mittojen mukaan siten, että myös istuttaessa tuolit pysyvät maton päällä. Ruokapöydän alla matto tuntuu miellyttävältä jalkojen alla. 

 

Muut tilat