Inspiraatio

Tältä sivulta löydät inspiroivia sisustuskuvia ja näet kuinka Roots-mattoja, päiväpeitteitä ja torkkupeittoja on käytetty erilaisissa sisustuksissa.

Makuuhuone

Valitse pehmeä matto sängyn alle. On ihana nousta sängystä, kun jalan alla on lämmin ja pehmeä matto. Suurikokoinen matto myös parantaa tilan akustiikkaa, jäsentää tilaa ja asettaa kalusteet omille paikoilleen. Viimeistele makuuhuone Roots-päiväpeitteellä ja Roots-torkkupeitolla.

 

Linen Square päiväpeite, luonnonvärinen

Linen Square päiväpeite, grafiitinharmaa – Pile Wool, grafiitinharmaa – Roots Linen torkkupeitto, grafiitinharmaa

Linen square päiväpeite, valkoinen

Olohuone

Maton värillä ja kuvioinnilla olohuoneeseen saa tuotua mielenkiintoa ja kontrastia. Kuviollinen matto tasapainottaa yksiväristä sohvaa, tai muuten selkeälinjaista sisustusta ja tuo mielenkiintoa sisustukseen. Yksivärinen matto puolestaan toimii upeana taustana huonekaluille, joita haluat korostaa ja tuoda esiin. Vaaleaa lattiaa vasten tummemmat sävyt näyttäytyvät upeana ja toisinpäin. Maton koko kannattaa suhteuttaa niin että se rajaa kokonaan toiminnallisen tilan. Olohuoneessa se tarkoittaa sitä, että matto ulottuu suurien huonekalujen alle joko kokonaan tai osittain. Tämä saa tilan tuntumaan suuremmalta ja rauhallisemmalta.

Pilari, Hamppu, luonnonvärinen-musta

Long Pile Viscose, harmaa – Roots, pellavatorkkupeitto, grafiitinharmaa

Pilari, bambuvilla, hiili-ruskea

Pilari, bambuvilla, sininen-vanilja

Pile Linen, luonnonvärinen

Fringe Hemp, luonnonvärinen

Ruokailutila

Avoimessa tilassa pöydän alle sijoitettu suurikokoinen matto erottaa ruokailutilan muusta keittiöstä ja asettaa kalusteet paikoilleen. Valitse matto mittojen mukaan siten, että myös istuttaessa tuolit pysyvät maton päällä. Ruokapöydän alla matto tuntuu miellyttävältä jalan alla.

Pile Linen, luonnonvärinen

Line Hemp, luonnonvärinen

Pile Linen, luonnonvärinen

 

 

Muut tilat

 

Loop Hemp, luonnonvärinen

Loop Hemp, luonnonvärinen

Wicker, luonnonvärinen