meleeratut villamatot

Uudet meleeratut villamatot!

15.11.2023

Uudet meleeratut villamatot!

Roots Living -villamattomallisto laajenee uusilla murretuilla sävyillä. Suositut Plain Wool – ja Loop Wool -matot saavat rinnalleen kauniita maanläheisiä värisävyjä. Palkittu suunnittelija ja muotoilija Joanna Laajisto on suunnitellut malliston kolme uutta meleerattua sävyä.

Kuvassa Loop Wool Melange -villamatto sävyssä Sand.

Uudet villamatot Plain Wool Melange ja Loop Wool Melange ovat kaikki käsinkudottuja 100% villasta. Mattojen loimi on puuvillaa. Jokaisen maton hillitty ja ajaton sävy muodostuu kolmesta eri värisestä langasta ja luo näin pinnasta kauniin elävän. Löydät uudet meleeratut sävyt pehmeistä Loop Wool Melange -matoista, jonka lisäksi kullekin matolle tarjotaan kumppaniksi saman sävyinen tasapintainen Plain Wool Melange -matto.

“Sisustamisen värimaailmassa on siirrytty kohti lämpimiä ja maanläheisiä sävyjä. Nämä uudet Melange -mattojen sävyt sopivat yhteen tämän päivän suosittujen sisustusmateriaalien sekä tummempien puulajien kanssa ja täydentävät olemassa olevaa mallistoamme saumattomasti,” sanoo Pekka Ainamo, Roots Livingin perustaja.

Kuvassa Loop Wool Melange -villamatto sävyssä Chocolate.

Maanläheiset sävyt sointuvat yhteen

Roots Livingin kantavana ajatuksena on tarjota sisustustuotteita, joissa luonnonmateriaaleista valmistetut matot ja muut kodintekstiilit sopivat kauniisti yhteen ja luovat tiloihin harmonisen värimaailman. Uudet Melange -villamatot jatkavat tätä linjaa.

Uusien Melange -mattojen sävyt Sand, Mud ja Chocolate sointuvat kauniisti eri luonnonmateriaaleihin kuten eri puunsävyihin, pellavaan ja hamppuun. Matot sopivat myös toisiinsa upeasti. Valitse esimerkiksi ruokailutilaan tasapintainen Plain Wool Melange -matto ja olohuoneeseen sen pariksi pehmeä Loop Wool Melange -matto joko samansävyisenä tai tuo oleskelutilaan tummuutta ja tunnelmaa valitsemalla suklaansävyinen Loop Wool Melange -matto.

Mud-sävy on kaunis harmaaseen taittuva ruskea. Keskisävyisestä Mud-matosta nousevat upeasti esiin niin vaaleat kuin tummatkin kalusteet ja esineet. Mud on upea ja ajaton sävy, joka sopii moneen paikkaan ja sisustukseen.

Sand-matto on sävyltään vaalea ja hieman tummaan taittava taupe. Mikäli etsit kokonaisilmeeltään vaaleaa mattoa, on Sand silloin loistava sävyvalinta.

Chocolate-sävyssä eritummuiset ruskeat erottuvat kauniisti toisistaan ja muodostavat upean hillityn meleerauksen.

Kuvassa Plain Wool Melange -matto sävyssä Sand.

Helppohoitoiset villamatot ovat tilattavissa myös omilla mitoilla

Luonnonmateriaalina villa on kestävä, käytännöllinen ja helppohoitoinen. Villamatot hylkivät luonnostaan likaa. Meleerattuun pintaan myös mahdolliset elämän jättämät pienet jäljet ja mahdolliset tahrat häviävät helpommin kuin yksiväriseen mattoon.

Mattojen varastokoot ovat 170 x 240 cm ja 200 x 300 cm. Uutuutena saatavilla on myös varastosta suuri 250 x 350 cm kokoinen matto. 250 x 350 cm kokoinen matto sopii hyvin ruokailutilaan, makuuhuoneeseen ja olohuoneeseen. Kaikkia mattoja voi tilata myös erikoismittaisena.

Takaisin blogiin