Loviisan asuntomessujen ihastuttavat Roots Living kohteet

Loviisan asuntomessujen ihastuttavat Roots Living kohteet

30.5.2023

Roots Living yhteistyökumppanina Asuntomessujen kolmessa kohteessa: Villa Kruunussa sekä Kannustalon Iso Mainingissa ja Pikku Mainingissa.

Vuoden 2023 Asuntomessuja emännöi Loviisa. Loviisanlahden itäiselle rannalle rakentuva uusi, merellinen Kuningattarenranta on sijainniltaan poikkeuksellisen edustava. Alueelta avautuvat upeat näkymät vastarannalle historialliseen, 1700-luvulta peräisin olevaan alakaupunkiin. Rakentamisessa huomioidaan meren läheisyys sekä ekologinen rakennustapa. Rantamaiseman luonnonmukaisuutta pyritään vaalimaan kaikessa suunnittelussa ja alueen pihoilla suositaan luonnonmateriaaleja.

Roots Livingin luonnonmateriaaleista vastuullisesti valmistetut matot ja muut kodintekstiilit täydentävät huolella suunniteltuja ja upeasti sisustettuja asuntokohteita Lakan Betonin Villa Kruunussa sekä Kannustalon Iso Mainingissa ja Pikku Mainingissa.

”Roots Livingin tekstiilit luovat tunnelmaa kahteen hyvin erilaiseen messukohteeseen”, sanoo Pekka Ainamo Roots Livingiltä.

”Villa Kruunu on kivitalo, jossa luonnonmateriaalit tuovat tilaan pehmeyttä ja kodikkuutta. Kannustalon Iso ja Pikku Maininki ovat puutaloja, joissa modernit villa- ja pellavatuotteet vahvistavat ajatonta kokonaisilmettä. Olemme todella iloisia, että tunnetut sisustussuunnittelijat Johanna Hernesniemi ja Anne Melender valitsivat Roots Living kodintekstiilit asuntomessukohteidensa tunnelman luojiksi.”

Villa Kruunun on suunnitellut Virve Rosberg Studio Rosbergilta ja sen sisustuksesta vastaa sisustussuunnittelija Johanna Hernesniemi. Lakka-kivitalon lisäksi tontille valmistuu rantasauna.

Villa Kruunun työ- ja olohuoneessa on käytetty mattoina Roots Pile Viscose -mattoja, joiden kaunis hohde täydentää tilojen pintamateriaaleja. Wicker ja Plain Hemp -hamppumatot tuovat tiloihin luonnollista rouheutta. Makuuhuoneissa Rootsin korkealaatuiset pellavalakanat ja päiväpeitot sekä kylpypyyhkeet luovat ylellisen tunnelman.

Kannustalon Iso Mainingin ja Pikku Mainingin sisustuksen on suunnitellut Anne Melender. Hän on luonut sisustuksen Kannustalolle ominaiseen kodikkaaseen ja ajattomaan tyyliin, ja olohuoneesta aukeava merimaisema on osa sisustusta.

Iso Mainingin olohuoneessa kodikkuutta luo Rootsin pehmeä, valkoinen pellavamatto. Työhuoneessa tekee ensiesittelyn Joanna Laajiston suunnittelema Mud Plain Wool Melange -villamatto. Makuuhuoneissa hamppumatot Wicker ja Plain Hemp sekä pehmeät Roots pellavalakanat ja päiväpeitot luovat harmonisen tunnelman.

Asuntomessut aukeavat heinäkuussa 7.7. ja jatkuvat elokuun alkuun. Suosittelemme lämpimästi vierailemaan tällä kauniilla asuntomessualueella tulevana kesänä!

Takaisin blogiin