Kohti viilenevää syksyä!

Kohti viilenevää syksyä!

1.9.2022

Kohti viilenevää syksyä!

Tänä syksynä 2022 palaamme lomilta uudenlaiseen aikaan. Olemme juuri selvinneet pandemiasta ja sen seurauksista, kun elämää varjostaa jo sota Euroopassa ja sen aiheuttama energiakriisi ja inflaatio. Syksyn ja talven tulevia koettelemuksia ei vielä tiedetä, mutta salaa toivomme, että talvesta ei tulisi kovin kylmä.

Alkavana viikonloppuna osallistumme vuosittaiseen Design Market -tapahtumaan verkossa. Design Market / Roots Living-sivuilta voit poimia syksyn uutuuksiamme viikonlopun kampanjanhintaan. Käy katsomassa ja varaa itsellesi uutuudet ensimmäisten joukossa.

Syyskuussa järjestetään myös kolmen vuoden tauon jälkeen Suomen suurin huonekalu-, design- ja sisustustapahtuma Habitare, jossa Roots Living on mukana Asun-osastolla 6C44 näkyvästi pääsalissa. Habitaren 2022 teema on Reimagine – Mielikuvituksen aika. Teema nostaa esiin mielikuvituksen voiman ja sen, mitä kaikkea ympäröivä maailma, asuminen ja eläminen voisivat tulevaisuudessa olla.

Meille Rootsilla tuo uusi ajattelu tarkoittaa entistä vahvempaa luonnon ja luonnonmateriaalien yhteyttä. Suurten muutosten maailmassa me ihmiset kaipaamme pysyvyyttä, turvallisuutta ja rauhoittumista. Luonto on meidän suomalaisten voimavara, ja sen väreistä ja materiaaleista mekin ammennamme tämän syksyn mallistomme.

Mielikuvitusta tarvitaan myös tulevana talvena, kun kotien sisälämpötilaa tullaan laskemaan, esiin kaivetaan villasukkia ja karvatossuja. Yöksi pedataan lisäpeittoja ja muistetaan, että ihminen nukkuu paremmin viileässä yöilmassa.

Kodin lämpöä ja viihtyvyyttä voidaan parantaa myös oikeilla sisustusvalinnoilla. Suuret matot ovat sekä trendikkäitä että tuovat lämmön viileäänkin sisätilaan. Ne eristävät kylmän lattian viileyttä ja tuntuvat paljaaseenkin jalkaan pehmeältä.

Makuuhuoneessa viileä ilma todellakin parantaa unta. Sänkyyn voi pedata Rootsin uudet pellavalakanat, jotka ovat korkealaatuista ja tukevaa pellavaa. Kesällä pellavan tunne on viilentävä, mutta talvella lämmittävä. Petaamalla pussilakanan sisään peiton, saat itsellesi ihanan painopeiton.

Pysy siis kuulolla ja tule kanssamme uuteen aikaan positiivisin mielin ja mielikuvitusta käyttäen! Syksyn aikana tulemme myös järjestämään uudenlaisia tilaisuuksia teille, sisustuksesta kiinnostuneet asiakkaamme. Sillä kaiken muutoksen voi nähdä myös mahdollisuutena – vaikka kodin sisustamisen kautta.

Kaunista ja innostavaa syksyä toivottaen,

Pekka Ainamo

Roots Living, perustaja ja toimitusjohtaja

Takaisin blogiin