Joululahjaideoita sisustajalle

Joululahjaideoita sisustajalle

1.12.2021

Joululahjaideoita sisustajalle


Ilmassa on lämmintä tunnelmaa, joulun tuoksuja ja kynttilöiden valo valaisee vuoden pimeimpiä iltoja. Joulun ajassa on uniikkia tunnelmaa, jolloin on aika nauttia kiireettömästi läheisten seurasta. Ystäviä ja läheisiä on ihana muistaa lahjalla. Kokosimme sinulle lahjaideoita ilahduttamaan kodin sisustajaa. Poimi alta ideat ja valmistaudu jouluun ajoissa hankkimalla kestäviä, luonnonmateriaaleista valmistettuja lahjoja läheisimmillesi.
joululahjaideoita Roots Living

Anna lahjaksi lämmin ja pehmeä torkkupeitto


Lämmin ja pehmeä Knitted Wool torkkupeitto lämmittää ja tuo pehmeyttä kodin sisustukseen. Se sopii niin olohuoneen lukunurkkaan kuin tuomaan tekstuuria ja runsautta makuuhuoneen sisustukseen. Torkkupeitossa on klassinen neulos, joka sopii monenlaiseen sisustustyyliin ja makuun.


Lisää luonnonmateriaaleista valmistettuja torkkupeittoja löydät täältä.

Hemmottele ystävää tuoksuvalla saippualla


Laadukas Suomessa valmistettu käsisaippua sopii lahjaksi kodin sisustajalle. Roots Clean Collection tuotteet ilahduttavat kylpyhuoneessa ja eteerisistä öljyistä saadut tuoksut virkistävät mieltä. Uuden Roots Tangerine käsisaippuan tuoksussa yhdistyvät eri sitrushedelmien tuoksut kukkaiseen ruusugeraniumiin luoden pehmeän sitrustuoksun, joka vie mielen jouluun. Luonnon raaka-aineet hellivät ihoa. Saatavilla kahdessa koossa, 200 ml tai 500 ml.


Tutustu kaikkiin Clean Collection -tuotteisiin täällä.

Anna lahja, joka täydentää makuuhuoneen sisustuksen


Pehmeä, pellavainen puolipäiväpeite ihastuttaa lahjan saajaa ja viimeistelee petauksen. Roots Living puolipäiväpeitteiden alla on ihana nukkua joulun välipäivinä päiväunet tai kietoutua lukemaan hyvää kirjaa. Kaksipuoleiset puolipäiväpeitteet ovat monikäyttöisiä ja ilahduttavat varmasti lahjan saajaa. Mallistostamme löydät kaksi erilaista puolipäiväpeitettä; Fishbone Linen Throw ja Roots pellavapuolipäiväpeite.


Roots Linen puolipäiväpeitteen voit vielä täydentää pellavatyynyliinoilla. Suurilla tyynyillä voidaan luoda illuusio sängynpäädystä ja niihin on mukava nojata, vaikka kirjaa lukiessa. Tyynyliinat ovat toiselta puolelta valkoiset ja toiselta puolelta luonnonväristä pellavaa.


Tutustu kaikkiin päiväpeitteisiin täällä.

Tyylitietoiselle ystävälle ekologisesta hampusta valmistettu matto


Pile Hemp -kynnysmatto on käsin solmittu ekologisesta hampusta. Maton uniikki ilme miellyttää varmasti kokenuttakin sisustajaa ja tuo sisustukseen mielenkiintoisen yksityiskohdan uudenlaisella elävällä tekstuurilla kuitenkin täysin luonnonmukaisesti.
Natural Pile Hemp Rug interior
Ilahduta lahjan saajaa kestävällä luonnonmateriaalista valmistetulla lahjalla.

Tilaa joululahjat nyt verkkokaupastamme ja nauti joulukuun tunnelmasta rauhassa ilman kiirettä!

Takaisin blogiin