5 ajatonta ja pehmeää lahjaideaa

5 ajatonta ja pehmeää lahjaideaa

30.11.2022

5 ajatonta ja pehmeää lahjaideaa

Luonnonmateriaalista valmistettu pehmeä ja kestävä joululahja ilahduttaa ympäri vuoden. Roots Living -tuotteet on suunniteltu kestämään aikaa, käyttöä ja muuttuvia trendejä. Poimimme mallistostamme viisi ajatonta joululahjaideaa. Luonnonmateriaalista valmistetut kodintekstiilit sopivat lahjaksi niin ystävälle kuin perheenjäsenelle.

Kylminä hetkinä merinovillatorkkupeitto lämmittää

Merinovillatorkkupeitto on tähän vuodenaikaan täydellinen lahja. Energian kallistuessa ja huonelämpötilojen tippuessa villatorkkupeitto pitää läheisesi lämpimänä! Suurikokoinen Knitted Wool -torkkupeitto on valmistettu 100% merinovillasta! Klassinen neulos viltissä sopii joulun aikaan, mutta on myös ajaton sisustuselementti somistamaan olohuoneen lukunurkkausta. Tämän torkkupeiton alla on ihana lämmitellä koko talven!

Saatavilla luonnonvalkoisena tai mustana.

 Vohvelipyyhkeet keittiöön tai kylpyhuoneeseen

Laadukkaat pellavapyyhkeet ilahduttavat aina lahjansaajaa. Pellava kestää käytössä vuosia ja pehmenee mitä enemmän sitä käyttää. Roots Living -vohvelipyyhkeet ovat 100% pellavaa. Pienempi koko (40×60 cm) sopii käsi- tai keittiöpyyhkeeksi ja suurempaan kylpypyyhkeeseen on ihana kietoutua joulusaunan jälkeen.

Käsipyyhesetti sopii lahjaksi monelle. Ilahduta ystävää, anoppia tai vaikka lasten opettajaa! Kylpypyyhkeet ovat puolestaan pariskunnalle ihana lahjaidea. Jos on vaikea valita yhtä sävyä, sopivat luonnonväriset ja tummanharmaat pyyhkeet upeasti yhteen! Harmoniset sävyt; luonnonvärinen ja tummanharmaa sopivat monen sisustusmakuun!

Pieni lisä lahjaan on yhdistää pyyhesettiin katajantuoksuinen käsisaippua ja voide.

Kevyt pellavatorkkupeitto täydentää petausta ja olohuoneen sisustusta

Upea pellavatorkkupeitto on mieluinen lahja sisustajalle. Pehmeän sävyisessä Fishbone Linen -pellavatorkkupeitossa kaunis valkoinen yhdistyy luonnonväriseen pellavaan. Klassinen kalanruotokuvio on ajaton ja kaksipuoleisuus tekee peitteestä monikäyttöisen. Fishbone Linen -torkkupeitto on keveä, mutta lämmin. Suuremmassa koossa (150×240 cm) peittoa voi käyttää myös puolipäiväpeittona. Saatavilla vaaleansävyisenä tai mustana.

Laadukkaat pellavalakanat säilyvät vuosia ja paranevat käytössä

Korkealaatuiset ja kauniit lakanat ovat aina arvostettu lahja, joka ilahduttaa lahjan saajaa vielä vuosien jälkeen. Laadukkaat lakanat sopivat lahjaksi myös läheiselle, joka arvostaa käytännöllisyyttä, kauneutta ja laatua. Pellavalakanat ovat ikuinen lahja sillä ne kestävät vuosia ja paranevat vain käytössä. Roots Livingin pellavalakanat valmistetaan paksusta ja tukevasta 190g/m2 pellavasta Liettuassa.

Pellavalakanat ovat saatavissa kahdessa ajattomassa värissä. Luonnonväriset lakanat hohtavat kauniisti perinteisen pellavan sävyä. Valkoiset lakanat taittavat hennosti luonnonvalkoiseen, sävy on kuitenkin puhdas valkoinen ja se sopii upeasti yhteen luonnonväristen lakanoiden kanssa. Voit sekoittaa sävyjä keskenään tai koota harmonisen yksivärisen setin. Pienempänä lahjana toimii hyvin myös pelkät tyynyliinat. Luonnollisia sävyjä on helppo yhdistellä värikkäämpiinkin lakanoihin.

Tuoksut tuovat joulun kotiin

Luonnon raaka-aineista valmistetuissa Roots Living saippuoiden tuoksuissa on joulun tunnelmaa. Suomessa valmistettu ja suunniteltu saippua hellii ihoa ja mieltä. Tämä lahja menee varmasti lahjansaajalla käyttöön! Clean Collection -mallistostamme löydät kaksi huumaavaa tuoksua; Tangerine tai Juniper/Kataja.

Sitrushedelmiä yhdistelevä Tangerine-käsisaippua on raikkaan tuoksuinen. Tuoksu sopii ystävälle, joka pitää kevyistä ja raikkaista tuoksuista. Vahvempien ja tummempien tuoksujen ystäville katajantuoksuinen saippua vie mielen metsään ja luontoon. Saippuassa ja voiteessa on käytetty ainoastaan katajantuoksua. Juniper-tuotteet sopivat puhtaiden ja luonnollisten tuoksujen ystävälle!

 

Tilaa Suomessa suunnitellut joululahjat nyt verkkokaupastamme ja nauti joulukuun tunnelmasta ilman kiirettä!

Toimitusaika 3-5 arkipäivää.

Takaisin blogiin