Syksyn uutuusmatot - 2023

Syksyn uutuusmatot - 2023

6.6.2023

Roots Living tarjoaa syksyksi kokonaisvaltaista sisustamisen värimaailmaa

Vastuullisesti valmistetuista ja luonnonmateriaaleista käsin tehdyistä matoista tunnettu Roots Living tuo syksyllä mallistoonsa uusia villamattoja. Rootsin tutut kestomenestyjät, 100% villasta käsin kudotut Loop Wool ja Plain Wool saavat syksyllä rinnalleen uusia maanläheisiä värisävyjä.

Palkittu suunnittelija ja muotoilija Joanna Laajisto on tuonut Rootsin mallistoon uusia murrettuja värisävyjä sekä kauniin meleeratun tekstuurin. Loop Wool Melange -matoissa käsin solmittu silmukka koostuu kolmesta eri värisestä langasta ja luo näin pintaan elävyyttä. Uusia Loop Wool Melange värisävyjä on kolme ja kullekin matolle tarjotaan kumppaniksi saman sävyinen tasapintainen Plain Wool.

“Sisustamisen värimaailmassa ollaan siirtymässä kohti kauniita murrettuja maan läheisiä sävyjä. Uudet Rootsin sävyt sopivat yhteen tämän päivän suosittujen sisustusmateriaalien sekä tummempien puulajien kanssa,” sanoo Pekka Ainamo, Roots Livingin perustaja.

“Luonnonmateriaalit ovat kestäviä, käytännöllisiä ja helppohoitoisia. Uusien Melange-sävytettyjen villamattojen materiaali hylkii likaa ja elävä pinta pysyy siistinä vuodesta toiseen. Roots Loop -villamatto on klassinen valinta kotiin,” Ainamo sanoo.

Plain Wool melange chocolate roots living22

Kaikki Roots-matot ja tekstiilit yhteensopivana värimaailmana

Roots Livingin kantavana ajatuksena on tarjota asiakkaalle kokonaisvaltaista sisustamisen konseptia, jossa luonnonmateriaaleista valmistetut matot ja muut kodintekstiilit sopivat saumattomasti yhteen ja luovat tiloihin harmonisen värimaailman.

”Haluamme tarjota asiakkaillemme kokonaisvaltaista lähestymistä sisustamiseen. Voit valita eri huoneisiin villa-, pellava- ja hamppumatoista keskenään yhteensopivia värimaailmoja, lisätä makuuhuoneeseen kauniin päiväpeiton ja pellavalakanat, kylpyhuoneeseen pellavaiset pyyhkeet ja lempituoliisi lämpimän torkkupeiton,” sanoo Pekka Ainamo.

Uudet Roots Loop Wool Melange ja Plain Wool Melange tulevat myyntiin syksyllä 2023. Mattojen varastokoot ovat 170 x 240 cm, 200 x 300 cm ja uutena 250 x 350 cm. Kaikkia mattoja on saatavissa myös erikoismittaisina.

Lisätietoja antavat:

Pekka Ainamo, p. 0400 451 552, pekka@rootsliving.fi,

Sara Grönberg, p. 050 588 2104, sara@rootsliving.fi

 

Roots Living on suomalainen sisustusalan yritys, joka valmistaa vastuullisesti eri luonnonmateriaaleista mattoja, päiväpeitteitä, lakanoita, pyyhkeitä, torkkupeittoja ja luonnonkosmetiikkaa. Roots Living -malliston tuotteissa yhdistyvät suomalainen design, luonnonmateriaalit ja Pohjolan värimaailma. Eettisyys, estetiikka, yhteiset arvot ja halu tehdä hyvää ohjaavat Roots Livingin toimintaa yli kulttuuristen rajojen. www.rootsliving.fi

Back to blog