Asuntomessut Naantalissa

Asuntomessut Naantalissa

6.7.2022

Roots Living Asuntomessuilla Naantalissa

Asuntomessut aukeavat yleisölle 15.7.-14.8.2022 Naantalissa. Upealla Luonnonmaan saarella Lounatuuleksi nimetty asuntomessualue sijaitsee meren äärellä vain viiden kilometrin päässä Naantalin keskustasta.
Roots Living mattoja on nähtävillä Kati Jensenin Villa Pinta -kodissa, kohteessa nro 13. Arkkitehdin suunnittelemassa mielenkiintoisessa talossa on suuret ikkunat, joista avautuu upea näkymä metsä- ja merimaisemaan. Villa Pinta on yksi alueen suurimmista kohteista, ja sen sisustuksesta vastasi Bo Lkv.

Villa Pintan sisustuksessa rouheat kivipinnat ovat saaneet parikseen pehmeitä luonnonmateriaaleja. Roots Livingin käsintehdyt matot tuovat lämpöä sisustukseen ja rajaavat hienosti oleskelu- ja ruokailutiloja. Kalustuksen kohteeseen on suunnitellut Bo:n päästailaaja, sisustussuunnittelija Anu Tuomikoski.

asuntomessut villa pinta

Messujen ajan talossa on esillä Ulla Koskisen suunnittelema Pilari-matto sekä syksyn uutuusmatto Fringe Hemp Dark Brown. Olohuoneeseen valittu upea syvän ruskea Fringe Hemp -matto taittaa kauniisti harmaaseen. Tumma matto toimii upeasti parina tummalle keittiölle ja sitoo talon arkkitehtuurista löytyvät mustat yksityiskohdat yhteen sisustuksen kanssa.

Ulla Koskisen suunnitteleman Pilari-maton vahva kuviointi tuo rytmiä työhuoneen sisustukseen ja luo miellyttävää kontrastia vaaleiden seinäpintojen pariksi. Pehmeä hampusta käsin solmittu Pilari tuntuu upean pehmeältä kovemman lattiapinnan kumppanina.

Ruokaryhmän alla ruokailutilassa on Joanna Laajiston suunnittelema suosittu hamppumatto Wicker. Wicker luo kauniin alustan selkeälle ruokaryhmälle ja hamppu materiaalina on helppo pitää puhtaana. Luonnonvärinen hamppu on täydellinen pari Tebianin tammenväriselle ruokapöydälle ja tarjoilukärrylle.

Tervetuloa tutustumaan!

Kohde nro 13 Villa Pinta on avoinna yleisölle 15.7.-14.8.2022

Lisätietoja kohteesta voit lukea Bo LKV:n sivuilta.

Lokaatio: Asuntomessut 2022 Naantali, kohde 13 Villa Pinta

Yhteistyössä: Bo LKV

Kalustussuunnittelu ja stailaus: Bo LKV

Kuvat: Juuso Soininen, Janina Pietilä

Back to blog