Matot

Roots Living -mattojen mallisto on kokoelma korkelaatuisista luonnonmateriaaleista valmistettuja mattoja, joissa yhdistyvät selkeä pohjoismainen design ja luonnonmukaiset värit. Kaikki Roots-matot ovat käsin valmistettuja Intiassa ja niiden tuotantoprosessi on kaikilta osin eettisesti varmistettu oman yhteistyökumppanimme toimesta. Lue lisää toiminnastamme täältä.

Villamatot

Roots Living -villamatot on valmistettu korkealaatuisesta villasta Intiassa. Matoissa yhdistyvät selkeä pohjoismainen design ja luonnonmukaiset värit. Kaikki Roots-villamatot ovat käsinkudottuja tai -solmittuja. Monenlaisiin sisustuksiin sopivat, kolmella eri menetelmällä valmistetut villamatot ovat kestäviä, ajattomia ja helppohoitoisia.

Hamppumatot

Roots Living -hamppumatot on valmistettu korkealaatuisesta hampusta käsityönä Intiassa. Matoissa yhdistyvät selkeä pohjoismainen design ja perinteikäs käsityö. Roots-hamppumattojen elävät tekstuurit ja värit luovat sisustukseen syvyyttä ja lämpöä.

Pellavamatot

Roots Living -pellavamatot on käsinvalmistettu Intiassa. Pellavamatoissa yhdistyvät selkeä pohjoismainen design ja luonnonmukaiset materiaalit. Luonnosta kumpuavat värit ja intialainen käsinkutomisen taito tuovat kauniisti esiin pellavan ominaisuudet. Käsinkudotut ja -solmitut pellavamatot sopivat monenlaisiin tiloihin ja tyyleihin.

Viskoosimatot

Roots Living -viskoosimatot on käsinsolmittu korkealaatuisesta puuvillaviskoosista Intiassa. Silkinpehmeässä nukassa on kaunis kiilto ja se tuntuu ylelliseltä iholla. Kestävät viskoosimatot ovat saatavissa räätälöidyissä koossa. Viskoosimatto näyttää upelta myös pyöreänä.

Bambumatot

Roots Living -bambumatot on käsinkudottu bambuviskoosista Intiassa. Bambumatoissa yhdistyvät selkeä pohjoismainen design ja laadukas käsityö. Roots-bambumatoissa on kaunis hillitty kiilto ja bambukuitu tekee mattojen pinnasta kauniin elävän.

Designer mallisto

Roots Living Designer -mallisto on toteutettu yhteistyössä suomalaisten muotoilijoiden Ulla Koskisen ja Joanna Laajiston kanssa. Yhteistyön tarkoituksena on tuoda esiin suomalaista muotoilua yhdistettynä intialaiseen käsityötaitoon ja herättää tietoisuutta muun muassa ympäristöasioista muotoilun keinoin.

certificate

Child Welfare -sertifikaatti

Jokaisessa Roots-matossa on merkintä Child Welfare –sertifikaatista, joka vahvistaa, että tuotteiden valmistuksessa ei missään prosessin vaiheessa ole käytetty lapsityövoimaa.