Kampanja – Erikoismittaiset matot -20%

Oikein mitoitettu matto viimeistelee tilan. 

Erikoismittaiset matot nyt -20 %

Yksi Roots Livingin keskeisistä arvoista on tarjota kodinsisustajille aikaa kestäviä tuotteita, jotka tuovat iloa ja pysyvät arjessamme vuosien ajan. Siksi mallistostamme onkin aina ollut mahdollista tilata omaan tilaan sopiva erikoismittainen matto. Oikein mitoitettu matto viimeistelee sisustuksen!

Maton koko vaikuttaa huoneen ilmeeseen ja tilakokemukseen. Valitsemalla suureen tilaan oikean kokoisia mattoja, voit rajata eri tiloja ja toiminnallisia alueita toisistaan ja luoda näin selkeyttä ja tasapainoa sisustukseen.

Oikein mitoitettu matto myös kokoaa huoneesi kalusteet viihtyisiksi ryhmiksi ja viimeistelee sisustuksen. Näin kalusteet asettuvat luonnollisesti omiksi ryhmikseen ja alueiksi. Sisustuksesta tulee näin tasapainoinen, rauhallinen ja toimiva. Maton koon avulla tila voidaan saada myös tuntumaan suuremmalta. Lue vinkit maton mitoitukseen artikkelistamme Maton mitoitus.
Haluamme kannustaa kodin sisustajia rytmittämään kotinsa tilat ja kalustukset uudestaan – oikein mitoitetuilla matoilla. Tarjoamme nyt kaikista erikoismittaisista matoista 20 % alennuksen. 
Tilaukset ja tarjouspyynnöt voit lähettää verkkokaupan kautta tai suoraan sähköpostitse osoitteeseen info@rootsliving.fi. Olet myös lämpimästi tervetullut ostoksille näyttelytilaamme Lauttasaareen!

Kampanja-aika 1.2.-5.3.2023. Alennusta ei voi yhdistää muihin tarjouksiin.